Și ne iartă nouă greșelile noastre…

Momentul 777.II : ȘARETA LA CONTROL. Zice o vorbă intens mediatizată și totuși atât de greu de aplicat în viața reală: Oamenii normali învaţă din propriile greşeli, înțelepții din greșelile altora iar proștii niciodată. (parafrază după Jerome K. Jerome)

De ce se întâmplă asta? Pentru că cei mai mulți oameni nu reușesc să identifice corect greșeala, nu pot deosebi binele de rău. Eterna poveste cu pOMul cunoașterii! Și din cauza asta nici nu-și asumă propriile greșeli și le văd numai pe ale celorlalți. De cele mai multe ori, paiele le întunecă vederea, fără să simtă bârna de care rămân prea TARE agățați. Ba câteodată, confuzia devine atât de profundă încât atribuie unei greșeli NEREVENDICATE calități salvatoare! Și atunci, deh, pOMul se cunoaște după ROADE!

Și iată că, nici nu bine s-au înTORS nodurile DESTINULUI pe axa magiei formată din Magician I la NN și Putere XI la NS că s-au și lovit de OCHEAdele lui Pluto REașezat confortabil în Casa Dumnezeu XVI, la 29 de grade CRITICE (!), privind CIRCumspect spre trecutul de vrăjiTORIE înșelătoare din culisele Puterii botezată la deRUTĂ Justitie! Așa că reVENIREA JUSTificată la Puterea originară se petrece acum cu tunete și fulgere, după cum se VEDE și AUDE la propriu, sub ghiulelele VÂNToase aruncate cu deTERMINARE ce găuresc zidurile închisorii mentalităților depășite și deja șubrezite de-o VREME.

În rugăciunea Peștilor, zodia Balanței corespunde versetului astfel PERSONALIZAT “Și îmi iert mie greșelile mele, precum și ale greșiților mei“ iar zodia Berbecului zice “Eu care sunt în ceruri sfințească-se numele meu“… Deci tot acest interval de grație divină este DEDICAT iertării de SINE și reCUNOAȘTERII identității cu rangul de ZEU!

Așa că… mărșăluim cu propria Putere  de mână, în următoarele 9 luni, până ce vom disCERNE și ne vom împăca trecutul cu blândețe, înțelegere și COMPASIUNE, FĂRĂ reSENTIMENTE, lăsând în urmă TOATE dependențele, legătURILE și obstacolele în calea desăvârșirii! Fiindcă de acolo încolo, copilul magic, care așteaptă cuMINTE să treacă prin ROATA FORTUNEI înAPOI spre Nebun,  va putea să reNASCĂ în toată splendoarea purității sale pierdute pe cărările Timpului. Și magia va ajunge să CURGĂ între cele 2 eXtreme ale ei din CÂMPUL de sub STELE, într-un flux GENEros și neLIMITAT, ca-n RAI! Așa să NE fie călătoria prin LUMEA Minunilor în fiecare ZI!

CINE ȘTIE? CÂȘTIGĂ…