La Porțile MaGiei

Momentul 1.08 : Luna Plină a Vărsătorului. Prima lună plină cu nodurile lunare pe Magician I și Putere XI se înTÂMPLĂ fix de ziua Magicianului în luna Justiției!

Totuși, în acest moment saturat de magie, se menține careul nodurilor lunare cu PlutoR, în prezent la 28gr pe Casa Dumnezeu, ce merg  în paralel înapoi. Degetul lui Dumnezeu, cu extremele pe PlutoR și NeptunR arată în continuare cu insistență spre VenusR în Leu.

Iar TROMPETA JUDECĂȚII, orchestrată de SatunR conjunct cu Fomalhaut, steaua regală a alchimiei, SUNĂ INSISTENT ALARMA pe casa credințelor, băgate în ceață de marele maestru de ceremonii NeptunR:

Alo! Revenire și corecție! Băgare de seamă la lumina cunoașterii secrete a Vărsătorului! STOP alunecării în abisul iluziilor celor 2 LEOAICE îmbătate și ORBite de Puterea voinței de răzbunare! Lilith și Venus pe baricade, ieșite la război cu sabia justiției amenințătoare, activată de tripleta Marte, Pallas și Mercur, riscă să cadă împreună în groapa saturniană dacă nu deschid BINE OCHII, ghidate de înțelepciune și discernământ.

Altfel, eu as prefera versiunea optimistă asupra situatiei, căci RAIUL ne cheamă în secret. Casa 12, unde se află luna plină la ora Lumii XXI din anul Papei 23 cu bătaie lungă, mai précis de 9 ani, 21:32 (!), reprezintă zona cea mai profundă din subconștient. În apele abisale ale peștilor se ASCUNDE SOLuția: blândețe, echilibru, compasiune, bunătate, trezirea din noaptea spiritului agățat de Roata Fortunei. Luna patronează și acum luminează exact această dimensiune ocultă și încă beneficiind de protecția binevoitoare a gazdei Vărsător, SURSA cunoașterii absolute. În Tarotul de Marseille sunt DIRECT implicate arcanele Puterii XI de la NS, în casa transformării și renașterii emoționale, 8 și Magicianul I de la NN, în casa AVERII, 2, cu SOARELE în mâna DREAPTĂ, aflat cu un picior în Rai XVII si unul pe Șareta VII, hotărât să-și dirijeze caii cu bagheta lui magică într-o joacă și într-o veselie

Călător Nebun, însetat de aventuri periculoase, lasă în urmă durerea trecutului și privește înainte cu înCREDERE și speranța că vei MERITA să primești de această dată MĂRUL de AUR aruncat de ERIS cu PUTERE spre Magician! Dă-l încolo de bolovan sisific recurent și vindecă-te de magiile otrăvite și otrăvitoare ce-ți împiedică Șareta să înainteze. JUSTificatorul Jupiter, cu cartea Papesei în mână, vă inSUFLĂ tuturor replicile împăciuitoare dacă veți fi dispuși să trageți cu urechea în culisele zeilor!