Consiliere

Terapie holistică prin Tarot-Mitologie-Astrologie-Numerologie. Vă invit să experimentați această metodă ORIGINALĂ de auto-cunoaștere și introspecție bazată pe Tarot, un instrument psihologic inovativ, unic în lume, rezultat din asocierea cu astrologia. “Jocul“ de Tarot poate fi considerat ca NUMEROLOGIE PERSONIFICATĂ, deoarece fiecare număr, de la 1 la 21 (plus o arcana fără număr), este prezentat sub forma unui personaj arhetipal pe o scenă mitologică plină de simboluri ezoterice, ce pot fi descifrate de inițiați.

Comandă prin email la terrana09@gmail.com sau telefon 0721605595 serviciul ales.

Sunt disponibile mai multe tipuri de servicii:

Mandala personală – serviciul conține următoarele : harta astrală corespunzătoare zilei, orei, locului nașterii + profilul personal rezultat din astrologie combinată cuTarot + mandala personală în Tarotul de Marseille + interpretarea mandalei, consiliere directă în Baia Mare sau pe Skype pentru cei din alte localități (aprox. 2 ore). Preț: 400 lei

Diagrama unei relații – serviciul conține următoarele : hărțile astrale ale celor 2 parteneri + diagrama relației + interpretarea diagramei, consiliere directă în Baia Mare sau pe Skype pentru cei din alte localități (1 oră). Preț: 300 lei

Calea bunăstării și prosperității materiale, bazată pe dispunerea arcanelor 369 și casele materiale din harta astrologică personală : harta astrală corespunzătoare zilei, orei, locului nașterii + formulele personale ale bunăstării + interpretare și consiliere directă în Baia Mare sau pe Skype pentru cei din alte localități (aprox. 2 ore). Preț: 400 lei

Talismane pentru protecție divină, iubire, bunăstare ș.a. bazate pe CIFRUL din data nașterii (formula măiestriei) sau diferite alte combinații deduse din matricea numerologică în Tarot sau aspecte astrologice din harta natală. Preț: 200 lei

Talisman de protecție divină pentru un Magician – față-verso (formula măiestriei)

Comandă prin email la terrana09@gmail.com sau telefon 0721605595 serviciul ales.

Mandala personală, ca oglindire a astrogramei în Tarotul de Marseille, exprimă vizual programul de viață al unei întrupări, partitura pe care o interpretează Personajul, cu mai mult sau mai puțin talent. Ea se centrează și se dezvoltă în jurul unicei arcane majore care te reprezintă. Toate celelalte fac parte din evoluția ta și, implicit, și din tine, dar arcana principală este Regina ta, cea care conduce jocul. Desigur că, la fel ca OMUL, fiecare mandală are personalitatea ei! Arcanele din Tarot sunt corelate cu casele astrologice şi indică modul optim de acţiune în domeniul de viaţă corespunzător, precum şi predispoziţiile constructive sau distructive. Având un puternic impact vizual, mandala personală interacţionează cu subconştientul şi chiar fără nici o informaţie din astrologie sau Tarot, contemplarea personajelor din arcane stimulează capacităţile intuitive din SINE pentru rezolvarea unor situaţii concrete de viaţă, a unor dificultăți sau complicaţii decizionale. Jung considera MANDALA în general ca o expresie a individualității.

Diagramele relațiilor se pot aplica atât în relații inter-umane (prieteni, soț-soție, șefi/colegi de munca), cât și în relație cu locuința sau locul de muncă. Diagrama unei relații arată cu claritate care este scopul, evoluția și finalitatea unei relații, din perspectiva DIFERITĂ a ambilor parteneri.

EXEMPLE – mandala personală a unui avatar Luna XVIII și diagrama unei relații între un avatar Împărat III și Raiul XVII

Mandala personală a unui avatar LUNA XVIII
Diagrama unei relații Împăratul IIII – Raiul XVII
Formulele bunăstării personale în Tarot (pentru un avatar Șareta VII

PORTRET ARHETIPAL
Cunoaște-te pe tine însuți și vei cunoaște întregul Univers și zeii. Fiecare Om e un Univers. Un caleidoscop de aspecte, măști, arhetipuri se exprimă în EL, GENERÂND o LUME unică. Dintre toate fețele omului, UNA singură, ascunsă și misterioasă, conduce jocul. Iar dacă îi înțelegi impulsurile, puterile și slăbiciunile, vei ști cum să-l joci, astfel ca nimic să nu mai poată sta în CALEA desăvârșirii tale. Dar să fie clar, de la început, vorbim exclusiv despre arcanele majore din TAROTUL DE MARSEILLE, toate celelalte versiuni fiind mai mult sau mai puțin alterate, falsificate, pentru a deveni instrument de manipulare mental-emoțională!

JOCUL CARE-ȚI SCHIMBĂ VIAȚA
Toți primim aceeasi MÂNĂ de CĂRȚI la naștere, doar că sunt diferit aranjate. În Tarot, între 0 și 21 există un singur mister care te călăuzește. Caută-l și-ți vei descoperi adevărul! Joci după REGULI sau la cacealma? IA acum Cartea Magului la frunzărit și descoperă-ți ASUL din MÂNECĂ!

Cine ești, ce arhetip manifești, de unde vii, încotro mergi, cum să-ți proiectezi realitatea pe care o dorești, cum să-ți înfrumusețezi viața, cum să rezolvi probleme sau crize existentiale, cum să depășești blocaje sau nereușite repetate. Tarotul de Marseille este o metodă de auto-cunoaștere și dezvoltare personală, de o profunzime excepțională și a fost folosit în psihoterapie, în premieră, de C.G. Jung, ca și cale de accesare a subconștientului.

Tarotul vorbește limba sufletului, a inimii și te conduce prin meandrele ascunse ale ființei tale într-un mod intuitiv și cu multă înțelepciune. După ce am studiat astrologia și mitologia, pot mărturisi cu sinceritate că nimic nu mi-a adus atâtea revelații și înțelegeri asupra naturii umane ca acest “joc“ miraculos și fascinant. Așa încât doresc să-l împărtășesc cu toți cei interesați de evoluția personală.

Tarotul de Marseille, spre deosebire de divinația comună în Tarot, te poartă pe CALEA inițiatică străveche, a eroilor legendari și, atunci când lucrează cu tine, te diferentiază de marea masă a oamenilor obișnuiți, vrei nu vrei! Însă e un risc pe care chiar merită să ți-l asumi. Devii EROUL propriei tale povești! Ai curajul să-l joci? Intră în H-ORA misterelor până vei ieși de acolo re-generat!

Descoperă Magia Tarotului de Marseille
Tarotul de Marseille, reconstituit de Alejandro Jodorowsky și Philippe Camoin, este singurul autentic, care păstrează caracterul inițiatic străvechi, de călăuză în conștiință și poate fi achiziționat în România de la https://www.libristo.ro/ro/carte/tarot-de-marseille_18308971

Drumul către Sine

“The Tarot will teach you how to create a soul.”                                                                                                           Tarotul te va învăța cum să-ți creezi un suflet. (Alejandro Jodorowsky)

Jodorowsky a realizat la un moment dat o mandală din cele 78 de arcane ale Tarotului. Eu am folosit această idee a lui și, prin asociere cu astrologia, am proiectat mandale personalizate și diagrame ale relațiilor personale, în funcție de ziua, locul și ora nașterii unei persoane.

“We can’t change anything until we get some fresh ideas, until we begin to see things differently.” Nu putem schimba nimic până când nu dobândim câteva idei proaspete, până când nu începem să vedem lucrurile în mod diferit. – James Hillman

Ia CARTEA MAGULUI. De la Eleusis la Tarot.
Inițiere în Marile Mistere ale Lumii

În-DRUM-ar de (R)EVO-lu-ție personală cu iz LEGE-n-DAR – Metodă unică în lume de auto-cunoaștere
https://letras.ro/product/cartea-magului-de-la-eleusis-la-tarot-initiere-in-marile-mistere-ale-lumiied-tiparita/

“Archetypes are complexes of experience that come upon us as fate.“
Arhetipurile sunt complexe de experiență care vin asupra noastră ca soartă. C.G. Jung