Cale-n-DARul MaGiei

Publicația#2 în curs de pregătire
Zi de zi în Lumea Tarotului : Ghicitori existențiale sub formă de calendar universal

Timpul în dimensiunea terestră este de fapt și de DREPT CIRCULAR. Practic ne învârtim neîncetat în cele 4 secvențe ale unui SINGUR AN, numite ANOtimpuri, ca într-o buclă temporală! La sumerieni zeul suprem se numea ANU! În mitologia greacă EL a devenit UR-ANUS iar la romani îl regăsim sub numele (D)I-ANUS, zeul cu 2 fețe, una întoarsă spre trecut, cealaltă spre viitor. Perechea lui părea să fie DI-ANA, zeița LUNII ce stăpânea CERul și dădea măsura ANULui. DE aceea nici n-am putea vorbi de un fenomen de îmbătrânire, lucru evident în NATURĂ, ci de o CONTINUĂ reGENErare. În schimb, procesul de deGENErare a fost introdus la un moment dat în subconștientul colectiv al UMANITĂȚII prin intermediul unui program MENTAL VIRAL de desacralizare a vieții, în care se crea iluzia LINEARITĂȚII temporale.

Prin urmare, vă propun acest calenDAT universal cu o structură modulară, bazată pe cele 4 elemente cărora le corespund și cele 4 anotimpuri, în care fiecare zi va fi REconstituită printr-o etalare a arcanelor din Tarotul de Marseille formată din: secol, an, lună, zi.

Acest calendar se achiziționează o SINGURĂ dată și rămâne valabil pe viață, având și ROSTUL de a demonta TIPARUL calendarelor anuale și deci de a destabiliza programul mental al timpului linear, înlocuit fiind de acceptarea ideii timpului circular. Introducerea conceptului de NEMURIRE ca opțiune alternativă credibilă opusă imuabilității morții trece și prin schimbarea modului în care utilizăm calendarul în măsurarea propriilor vieți.

Pre-comanda la Georgi Ana : terrana09@gmail.com sau telefon 0721605595