Cine sînt

Auto-portret arhetipal
Prezentare la Congresul Numerologilor din România 15.10.2022 (speakeri ediția IV – prezentarea mea în poziția 4)

Prezentare la Congresul Numerologilor, editia a IV-a, 2022

“I am who I am. Not who you think I am. Not who you want me to be. I am me.“ Eu sunt cine sunt. Nu cine crezi că sunt. Nu cine vrei să fiu. Sunt eu.
Brigitte Nicole (compozitoare și cântăreață americană, n. 2 aug 1984, Papesa II cu Soarele în Leu pe arcana Șaretei VII)

Sînt, am fost și voi fi un întreg Univers.  La fel ca fiecare dintre noi. Totuși rolul meu aici și acum este de povestitoare mito-logică. De fapt nici nu contează cine sunt ci mai degrabă ce am de transmis.

Soarele meu, aflat în punctul 0 al echinocțiului de primăvară, exact pe cuspida Berbecului, luminează arcana fără număr, pregătită să pornească la un nou drum inițiatic în Lume. În vreme ce Luna, de pe partea întunecată a Universului, stă ancorată în floarea roșie din creștetul Temperanței.

NU sunt și nu voi fi ceea ce se înțelege în mod obișnuit prin astrolog, numerolog sau psiho-terapeut, nici clarvăzătoare sau ghicitoare în cărți. Sunt auto-didact și am propriul meu sistem de analiză, evaluare și interpretare a astrologiei, numerologiei și Tarotului de Marseille, pe baza pe mitologiei, în special a celei europene, de ORIGINE greacă. Și pornind de acolo, am creat câteva instrumente originale care pot fi aplicate în procesul de auto-cunoaștere și dezvoltare personală, în plan material, spiritual și relațional.

Vă invit în LUMEA Tarotului!

Membru de onoare ANR

Comunicarea OMNE TRIUM PERFECTUM

Semnătura mea arhetipală