Consiliere ALTFEL

JOCUL CARE-ȚI SCHIMBĂ VIAȚA
Toți primim aceeasi MÂNĂ de CĂRȚI la naștere, doar că sunt diferit aranjate. În Tarot, între 0 și 21 există un singur mister care te călăuzește. Caută-l și-ți vei descoperi adevărul! Joci după REGULI sau la cacealma? IA acum Cartea Magului la frunzărit și descoperă-ți ASUL din MÂNECĂ!

Cine ești, ce arhetip manifești, de unde vii, încotro mergi, cum să-ți proiectezi realitatea pe care o dorești, cum să-ți înfrumusețezi viața, cum să rezolvi probleme sau crize existentiale, cum să depășești blocaje sau nereușite repetate. Tarotul de Marseille este o metoda de auto-cunoaștere și dezvoltare personală, de o profunzime excepțională și a fost folosit în psihoterapie, în premieră, de C.G. Jung, ca și cale de accesare a subconștientului.

Tarotul vorbește limba sufletului, a inimii și te conduce prin meandrele ascunse ale ființei tale într-un mod intuitiv și cu multă înțelepciune. După ce am cercetat mitologia și astrologia, pot mărturisi cu sinceritate că nimic nu mi-a adus atâtea revelații și înțelegeri asupra naturii umane ca acest “joc“ miraculos și fascinant. Încât doresc să-l împărtășesc, întru cunoaștere, cu toți cei interesați de evoluția personală.

Tarotul de Marseille, spre deosebire de divinația comună în Tarot, te poartă pe CALEA inițiatică străveche, a eroilor legendari și, atunci când lucrează cu tine, te diferentiază de marea masă a oamenilor obișnuiți, vrei nu vrei! Însă e un risc pe care chiar merită să ți-l asumi. Devii EROUL propriei tale povești! Ai curajul să-l joci? Intră în H-ORA misterelor până vei ieși de acolo re-generat! ASCULTĂ CE ARE SĂ-ȚI SPUNĂ TAROTUL DESPRE TINE!