De Ziua Puterii din luna Justiției

Se întâmplă SĂ FIE un moment MAGIC, de mare putere în care zmeul năzuințelor înCREDINȚATE astrelor își ia zborul cu-VÂNTUL Justiției divine spre înțelepciunea din barba albastră a Eremitului. Dacă arcanele feminine constituie și spații sacre de creație, putem spune că acum arcana VIII este locuită de Pallas conjunctă cu Mercur, gândul cel bun, INSPIRAT strategic de zeița ieșită din mintea zeului, ce conDUCE spre victoria dreptății, împins și de înțelegerea jupiteriană a naturii umane avidă de fericire și bunăstare. Așa că Marte, de data aceasta, îl va ușura cu GENErozitate pe Sisif de URIAȘUL bolovan al umilinței și servituții, astfel încât să poată înainta mai ușor spre pe culmile HERMEtice ale realizării de SINE.

Iar călăuzirea Papei, inspirată de Luna răsturnată, oglindită peste orizont (Vertex), scoate la lumină umbrele periculoase (Lilith) din calea Șaretei . În timp ce Prințul călător privește cu insistență pe gaura cheii spre Împărăteasă, determinat să deblocheze și să RĂPEASCĂ ideile creative ce-i izvorăsc necontenit în pântec (Venus).

Numai Psyche, Sufletul însingurat pe Arcana fără nume, contemplează cu nostalgie orizonturile uraniene, cu speranța că va reuși să înțeleagă cum să iasă din tenebrele în care s-a BĂLĂCĂRIT, rătăcind dezorientată în căutarea iubitului pierdut prin apele Timpurilor, cât timp El se lăfăie nepăsător, ASCUNS în Paradis (Eros).

Mai e puțin, și Luna se va înCUNUNA cu Soarele ei în Șaretă, înhămându-se amândoi cu mare drag la un nou CIRCuit în COASTĂ, nășiți de Venus și Lilith la întâlnirea CEREMONIOASĂ încuviințată de Papă,sub atenta SUPRAveghere și înDRUMare a tatălui Saturn, ce le JUDECĂ drepturile de înSOȚIRE și condițiile de zbor (16 aug, ora 12:38, gr23:17).

Așa că Lume, Lume, pregătește-te de cursa nebună cu femeia lunatică înTREITĂ (Luna, Lilith, Venus), în fascinanta ei CONTINUĂ avenTURĂ pe Tărâmul Tuturor Minunilor, desCUIat de Putere și înveselit de Magicianul ce jonglează merele de aur de la apus (Eris) spre toate direcțiile cardinale.

“ Jung își consacră viața și opera demonstrării adevărului că individuația (realizarea Sinelui) este idealul cel mai înalt și lucrul cel mai bun pe care îl avem de făcut.“ – Jung îndrăgostit de suflet, Lavinia Bârlogeanu