Ciclurile Suferinței

26.08 Portalul Justiție Divine. Cel mai misterios aspect al iubirii de SINE este SĂ ÎNȚELEGI CORECT LEGEA CAUZALITĂȚII!

Dacă înțelegi modul în care se creează suferința nu mai e nevoie s-o retrăiești.

Și ca să fie mai ușor, la atelierul din 1.09 o să vă spun o poveste reală de data asta, nu una mitologică, a unei mame și fiice ce trec ACUM deopotrivă printr-o teribilă durere. Oricum, durerile pe care le provocăm ALTOR FIINȚE în timpul unei vieți le retrăim RAPID imediat după moarte ca o rememorare și, după aceea, le reSIMȚIM pe îndelete în decursul următoarelor întrupări, până când reușim să nu mai repetăm aceleași greșeli de JUDECATĂ. Doar astfel putem realiza că MAMĂ și FIICĂ, înTOTdeaUNA UNA SUNT. La fel și fiii și SOȚII lor. Din perspectiva asta, ce credeți acum că înseamnă iubire de SINE?

Experiența înțelegerii legii cauzalității ar fi trebuit trăită pe bază de discernământ. Alegerea binelui în locul răului ar fi trebuit să se peTREACĂ NATURAL, fără amintirea tuturor lovitURILOR urmate de cumplite suferințe, printr-un exercițiu de inteligență și prin empatie. Dacă în fiecare situație CRITICĂ de viață am putea să ne imaginăm în locul partenerului pe care îl rănim, multe acte de neDREPTATE ar putea fi evitate. Se pare însă că acest exercițiu e destul de greu de practicat, spre imposibil. La fel ca și Epimeteu, cel care ”gândește după”, când a luat-o pe Pandora de soție și s-a trezit abia după ce răul fusese deja comis, mulți oameni au nevoie la final de eră astrologică să-și reamintească viețile trecute pentru a accepta cu adevărat că nu există nevinovați și Universul este, fără nici cea mai mică excepție, de FIECARE dată și cu desăvârșire corect!

Când CINEVA înțelege aceste tainice mecanisme universale, nu mai cade în capcanele răzbunării (ochi pentru ochi) și face pace cu așa zisul dușman din FAȚA lui, de fapt propria reflexie din SINE în oglinda Lumii, lanțul suferințelor DIABOLICE se desFACE definitiv și ireVOCABIL!

Nimic nu e mai ELIBERATOR în acest moment de destin al umanității decât SĂ NU MAI REPETĂM TRECUTUL, să încetăm să ne mai rănim unii pe alții, să reușim să ieșim din labirintul suferinței și să mergem până la capăt, până la desăvârșirea Lumii!