EUL e ZEUL

5.09.2023 Predica Papei în luna Eremitului, pe Muntele Conștiinței

Vreau să vă atrag atenția asupra unor lucruri de mare importanță, care să vă ajute să vă reamintiți cine sunteți. Evitați să mai desconsiderați ceea ce voi numiti în mod savant EGO iar în limbaj curent EU.  Negați în acest fel însăși ființa CONȘTIENȚĂ COMPLETĂ! Căci EGOcentrismul este o reflexie a GEOcentrismului, unde EUL reprezintă emanația INTELIGENTĂ a planetei, ființa Universală, extensia ei și UNIUNEA cu cerul. Așa cum dumnezeu a zis: Ego Sum Qui Sum! EUL este nici mai mult nici mai puțin decât EPIcentrul creației, OUL universal care ar fi BINE să nu devină dogmatic. Dacă însă EU-OUL se transformă în GOLe(m)ul, el piere din cartea vieții de pe genunchii Papesei-mame. Pe de altă parte, cu cât straturile conștiente de EGO vor coborâ mai mult în interior, cu atât EU-OUL se va EXTINDE spre înțelepciune.

De ce vă lăsați atât de ușor păcăliți de manipulatori?

Nu confundați EGOul cu înGÂMFAREA sau lăcomia!

Nu confundați JUDECATA cu critica sau condamnarea!

Cei ce nu judecă, nu evoluează și nu au cum să-și înțeleagă eXistența. Și mai devreme sau mai târziu vor fi ADjudecați  de prostie și vor REcădea în uitare! Prostia lor, câștigul altora!

Și acum, o ultimă reamintire de JUDECATĂ înspre eliberarea Eului, ce s-ar putea cu adevărat să vă șocheze în ziua a V-a a Misterelor Eleusine. Mysterion însemna în greacă cu gura și ochii închiși. Mysteria desemna intrarea în întuneric, acompaniată de murmurul sunetului „mu”, cu buzele închise.  Toate aceste indicii făceau referire la moarte și însăși noțiunea de MISTER desemna un atribut al morții. Și deci, călătoria spre Eleusis era călătoria ZEULUI în lumea morților pentru a învăța să se întoarcă viu și nevătămat din misterul morții. Și din această perspectivă, judecați acum și SINGURI ce reprezintă cuVÂNTUL OMU? De altfel, chipul de SfinX de care sunteți atât de mândri vă și arată fără ascunzișuri un CRANIU desCĂPĂȚÎNAT! OOOH MUUU este amintirea obscură, neînțeleasă a unui bocet străvechi, la CAPĂTUL unui sicriu cu CRUCEA creștină a MORȚII bine înfiptă în capul LUI!

Treziți-vă (z)EUL, ființa universală că timpul lamentărilor trece cu fiecare CEAS și revelațiile se dezvăluie tot mai intens, numai să RĂMÂNEȚI pe recepție și să vă deLIMITAȚI de frică!

… așa grăit-a Papa, la porțile nemuririi!