Mărul discordiei

Ultimul grad al lui Lilith în Rac, de pe arcana Îndrăgostitului, a produs dezastre în cuplurile dizarmonioase sau viciate de legături triunghiulare primejdioase, tocmai de ziua Împărătesei (3.01.2023). Istoria risca să se repete, ca de atâtea ori în trecut și o nouă cădere din raiul familial se arăta la orizonturile iubirilor efemere. Din nou, o Lilith întunecată de nemulțumiri conjugale dar revoluționară și rebelă, ca o leoaică “în călduri“ în căutarea timpului pierdut, s-ar fi putut inflama în acele momente fatale în orice femeie neîmplinită în relația cu partenerul. “Adevăruri“ neadevărate amestecate cu minciuni necontrolate puteau fi aruncate cu ușurință și cu cruzime inconștientă. Lilith, de mânuță cu SamaEL, se putea retrage încă odată în-gerul morții sufletești, la țărmul unei mări emoționale în clocot, înroșită de mânie, resentimente și PIERDUTE dorințe erotice sălbăticite.

Să fie de bine? Să fie, pentru cei care au înțeles că arta de a fi fericit se cere exersată cu încredere, RĂBDARE și recunoștință la FIECARE pas de dans în doi! Numai pas cu pas s-ar fi putut reconstitui raiul de la începuturi, unde în sânul familiei se regăseau cu devoțiune toți membrii ei, spre MÂNTUIREA de suferință a tuturor.

Să fie de rău? În măsura în care lucrurile scapă de sub control, râuri de lacrimi și suferință se pot revărsa peste țărmurile neprotejate de furtună. Consecințele unor “alegeri prea scump plătite“, cum astrologul Otilia Mazilu BINE atrăgea atenția în cartea ei dedicată lui Lilith, vor veni în valuri peste cei ce preferă să se mai joace în roluri de victimă, salvator sau agresor. Roata Fortunei va zgâlțâi din țâțâni ȘARETELE șubrezite de îndoială și lipsite de farul și HARUL conștiinței. Câtă vreme Lilith, din planurile ei celeste, va suspina de tristețe că a fost și de astă dată prost înțeleasă. Înfierbântată de Leul regal, în următoarele 9 luni, își va putea înneca amarul în aventuri de-o zi sau de-o noapte, care însă nu vor reuși să-i umple golul crescător într-un suflet otrăvit, trădat și decăzut din iubirea de Sine.

Lilith, consoarta lui Dumnezeu, prima soție a lui Adam, Venus, frumusețea din spuma mării, Pandora, cu multele ei DARURI dar și nenorociri, NinLil, doamna vântului, Isis cea plină de văluri sau oricum s-ar mai numi femeia primordială care deținea secretele MAGIEI,  EA, la fel ca și Persefona, s-ar putea reîntoarce cu SPERANȚA în RAI, pentru a fi în sfârșit izbăvită din infernul mental-emoțional în care a căzut din nebăgare de seamă. În vreme ce Hades-Pluto, soțul predestinat cu care momentan se află în război, o urmărește de la distanță, din Capricorn și mai apoi din Vărsător, încercând, când mai binevoitor, când mai cârcotaș, să-i accepte și să-i înțeleagă toate capriciile și vulnerabilitățile. Căci, la peTRECEREA  JUSTIȚIARĂ de la intrarea pe tărâmul Regelui Soare (din 8.01.2023), Eris iarăși a aruncat mărul otrăvit al discordiei, momeala zeițelor gata să se ia la harță pentru mult râvnita, presu(s)pusa confirmare a grației și frumuseții lor fără egal.

Soluția? SĂ FIE puterea leului luată cu înțelepciune în mâinile femeii înSUFLEȚITE de blândețea SUPERIOARĂ a spiritului înălțat, înnobilată de iubire UNIversală. Spre bine-cuvântarea întregului an al Papei, ce astfel i-ar putea ghida Șareta cu măiestrie printre obstacolele ridicate OSTENTATIV în calea ei.

Lilith în Leu