Elon și Dracul

Cred ca ați auzit despre surprinzătoarea și misterioasa vizită a miliardarului planetei, însoțit de zeci de alte celebrități din cele mai diverse medii sociale, de la afaceri la DIVERTISMENT, la Castelul lui DRACULA, de la intrarea în CULOARUL Rucăr-Bran, care face LEGĂT-URA între TRANS-SILVANIA și Țara (terra) Românească și unde, la 1300 m altitudine, în vremea cavalerilor teutoni, era situată o VAMĂ.

În mediile ezoterice circulă tot felul de presupuneri cu privire la scopul obscur al acestui ciudat eveniment, dintre care cea mai comună ipoteză ar fi aceea că grupul bizar de MUS(k)afiri nepoftiți, ar urmări să deschidă un portal. Să fie vorba oare de un portal temporal? În orice caz, puținele înscenări care au transpirat din secretul foarte bine păstrat sugerează că acolo s-ar face un fel de magie ceremonială, ritualică de FOC – torțele diavolului din Tarot, RUGul uriaș… pentru arderea vrăjitoarelor?, poate enohiană, pentru a se invoca și comanda DRACUL, tocmai ACUM pe CULOARUL dintre eclipsele Scorpion – Taur, în noaptea dintre 30 spre 31 – în Tarot Împărăteasa cu caracter de Spânzurat și Împăratul cu caracter de Nebun, înainte de 1.11 – Magicianul și Vrăjitoarea din Luna magică a Puterii XI! Iar EL-ON a venit însoțit de ANGEL-INA, EL MARTELE pe care vrea să-l ACAPAREZE și EA VENUS pe care DOREȘTE să o manipuleze.

Se spune că MAGnatul ar fi angajat un regizor pentru a pregăti invitaților o experiență Dracula de ne-UITAT, Dracula’s Experience, unde au fost invitate din partea României Dracula’s Girls, o trupă de majorete din Târgoviște, vice-campioane europene.

Sistemul de magie enohiană practicat în prezent este produsul cercetărilor și lucrărilor unui grup de mistici europeni conduși de John Dee, Edward Kelley și Aleister Crowley. Sistemul magic enohian ar fi fost „dictat” printr-o serie de comunicări ANGELICE, primite prin intermediul unui glob negru de cristal („shewstone”), între anii din secolul DIAVOLULUI XV, 1582-1589. Ea a fost practicată în cadrul ordinului Golden Dawn, Zorii Aurii (Hermetic Order of the Golden Dawn – Ordo Hermeticus Aurorae Aureae), sub forma unui joc numit șah enohian folosit în divinație, pentru PRE-FIGURAREA noii lumi (New Age).

Ce pot să mai spun: să dăm cu MUUULTĂ apă, ca să înnecăm focul în fum și să spălăm toată FUninginea.

Deci dragi vrăjitorese, de astă dată puneți vase cu apă parfumată pe la ferestre și pe la uși, pe la toate CĂIle de acces spre eclipsa de Lună din 8.11.22, din ziua Justiției VIII de la porțile Puterii XI! Să li se facă magia de poMINĂ și să li se ducă pe apa SÂMBETEI! Un om avizat e pe jumătate salvat! Și Ptiu, piei drace!

Elon Musk, instrument al sorții, avatar Roata Fortunei X, născut pe 28 (2+8=10) iunie (6) în luna Îndrăgostitului VI cu Soarele în Rac chiar pe arcana Îndrăgostitului în anul Justiției VIII (7+1=8), 1971, număr de destin 7, Șareta VII!

Angelina Jolie, avatar Împărat IIII, născută pe 4 iunie, în luna Îndrăgostitului VI cu Soarele în Gemeni pe arcana Împăratului IIII, în anul Spânzuratului XII (7+5=12), 1975, număr de destin, 5, Papa V.

Relația dintre Elon și Angelina, 28+4=32=5, sumarizează arcana PAPEI V, confirmând faptul că ei doi împreună ar putea îndeplini un ritual magic pentru manipularea maselor de supuși ignoranți. Până la urmă, cine conduce?

„19. Fie ca opresorii să fie îndepărtați de pe fața pământului.
20. Fie ca răul să fie distrus!
21. Dar lăsați planta justiției și a echității să înflorească și să devină un angajament de binecuvântare.
22. Căci dreptatea și corectitudinea trebuie să înflorească cu bucurie pentru vremuri nesfârșite.” – Cartea lui Enoh, cap.10

Descântec împotriva farmecelor trimise asupra casei tale. După rostirea descântecului, se stropește prin casă, la praguri și ferestre dintr-un vas cu apa neîncepută în care s-au pus câteva picături de ulei esențial de tămâie, lavandă, salvie sau busuioc:

Cu buciumul am buciumat
Cu gura am descântat
În astă apă am băgat
Leacul și descântecul
Am descântat, am dezlegat
De rele, de făcătură am scăpat
Din casă, din soartă, din familie
Din spor și din câștig.

Eliberează trecerea spre 8/11/22