Căile bunăstării și prosperității

După comunicarea OMNE TRIUM PERFECTUM de la Congresul de Numerologie, deoarece limita de timp nu mi-a permis să dezvolt subiectul cu aplicabilitatea practică a arcanelor 369 în viața personală, am continuat cercetarea pe cont propriu. Și iată ce a rezultat, pe 3 nivele de abordare, din perspectiva:

  • procesului materializării, 369
  • relației dintre material (Venus)-conștient (Soare)-subconștient (Lună)
  • planului material / casele 2-6-10 – ce am, ce ofer, cum folosesc

Secvența 369 arată CUM și CÂND se desfășoară procesul materializării, care sunt resursele, relația dintre materie-spirit-suflet arată CE informații sunt necesare și în ce domenii ale cunoașterii și auto-cunoașterii  se fac ajustări iar planul material din harta astrală arată domeniile de activitate UNDE se finalizează materializarea.

Formulele bunăstării

STUDIU DE CAZ – AVATAR SARETA VII
EROINA : 7.09.1982
Arcana Șareta VII  se află pe MC, în zodia Leului, în casele 9-10

Formulele bunăstării Șaretei VII
Formulele bunăstării Șaretei VII etalate în Tarot

Se observă predominanța arcanei Casei Dumnezeu XVI în rândul provocărilor, care impune eliberarea de prejudecățile și limitările moștenite pe linia de destin, servindu-se de Nebunul din casa 6, pentru realizarea bunăstării materiale.  

Șareta este condusă de Venus, la grad de urgentă 29 cj Regulus, steaua regală a legii, într-o călătorie de regăsire a dreptății sale divine; e ultima șansă, căci Sisif, conjunct cu Pallas înțelepciunea în casa secretelor, aflat în sextil, la 60gr distanță de Venus, s-a săturat să tot ridice bolovanii pe vârful muntelui doar pentru a o lua de la capăt. Acum Șareta venusiană poate deveni foarte conștientă de Sine, de cine este dar, din păcate, profund inconștientă pe unde duce drumul și unde își găsește fericirea personală (pentru că Raiul ei e situat tocmai la Fundul Cerului).

Soarele, se află și el în căutarea Justiției divine, fiind de asemenea în casa 10 a imaginii de sine, chiar pe arcana Justiției VIII (Fecioară).

Luna, în exaltare în Taur, în casa 6 pe Papesa II îi servește pasaje din cartea vieții ori de câte ori are nevoie.

Arcanele bunăstării sunt situate astfel:

3 – Împărăteasa III, DESC, casa 6-7 (Pandora, Chiron)

6 – NN (cj Sirius) Îndrăgostitul VI, casa 8-9

9 – Eremitul VIIII, casa 10-11, coincide și cu numărul de Destin

12 – Pe ASC are Spânzuratul XII, în Scorpion, între casele 12-1, înzestrat de Jupiter cu inteligența de a descifra misterele trecutului imemorial și de a răsturna preJUDECĂȚI. În mandală, Spânzuratul, ca aspect venusian, împreună cu Soarele încadrează Șareta.

Harta astrală
Mandala personală

Drumul Împărătesei spre SINE, prima arcană de pe linia destinului, trece prin Îndrăgostit!

Cum se vede în mandală, călătoria Șaretei începe cu Spânzuratul și este orientată spre trecutul imemorial. Ea renaște într-o lume ostilă, întunecată și rece, simbolizată de arcana 13, noaptea neagră a sufletului, care o obligă să treacă prin tenebrele unor traumatisme uitate, prin trecutul împovărat de pierderi, suferințe și morți ce trebuie purificate pentru ca Șareta să se poată reechilibra  ea având Temperanța XIIII ca scop al desăvârșirii personale și mai apoi să se poată elibera de legăturile și limitările atât ale Diavolului cât și ale Casei Dumnezeu. Revenirea la Sine, ca Împărăteasă a Lumii sale perfect echilibrate din casa iubirii se poate face prin intermediului parteneriatului cu Îndrăgostitul de la Nodul Nord al destinului, ca agent al unei profunde transformării sufletești (Sirius) ce duce la o cu totul altă viziune despre viață decât cea din trecut.

Misiunea generației născute în 82: Roata Fortunei X, înțelegerea și echilibrarea sorții, a provocărilor și dilemelor existențiale despre cine suntem, de unde venim și încotro ne înDREPTăm

Misiunea personală a Șaretei cu numărul de destin 9: Eremitul VIIII, înțelepciunea, Sinele superior aflat la o încheiere de ciclu karmic

3: SPAȚIUL – CASA PARTENERILOR

Secvența manifestării începe în casa 7 a partenerilor=spațiul de joacă sau… de luptă (scena Șaretei), unde, în căsătorie, Împărăteasa primește ca zestre cutia Pandorei și este lovită de săgeata otrăvită a sorții (Chiron Rx)! În mandală este prima arcană de pe linia destinului, de  la NN. Venus e pe Șaretă cj cu Regulus steaua legii pentru a discerne binele de rău, a descoperi și alege drumul singurei iubiri LEGITIME, universale, iubirea de SINE (ca spațiu sacru, ca microcosmos-oglindă a macrocosmosului). În momentul căsătoriei cu Îndrăgostitul, din 3.10.2009 sub auspiciile sorții CÂRMuite de înțelepciunea Eremitului, fără măcar să bănuiască la acea vreme, și-a inceput călătoria spre Sine dar și confruntarea cu cele mai dure încercări ale destinului, cele mai mari frici și umbre ale trecutului. În harta natală Mercur, corpul astral al Eremitului se află în Balanță pe arcana Roții Fortunei X (coincide cu luna 10 și anul 9 al căsătoriei!!!)

6: ENERGIA – CASELE TRANSFORMĂRII și FILOZOFIEI DE VIAȚĂ

NN al destinului cj cu steaua Sufletului, Sirius, pe Îndrăgostit, între casele 8-9, reclamă puterea iubirii ca energie transformatoare și ca filozofie de viață. Soarta face ca partenerul ei de viață să fie un avatar al Îndrăgostitului. În casa 8, el oferă Împărătesei energia necesară, inclusiv sub formă de susținere financiară, ca să dispună de suficient TIMP de reabilitare, până să se poată elibera dintre zidurile Casei Dumnezeu pe care și le-a înălțat în trecut (NS) crezând că în acest fel se protejează de suferință. Reconstituirea familiei originare, fericite și reîntoarcerea acasă, în Raiul pierdut ascuns în Sine (în casa 3 a comunicării cu Sinele superior) ar finaliza procesul de evoluție din această viață.

9: TIMPUL – CASELE IMAGINII DE SINE, CARIEREI ȘI PRIETENILOR

Născută în luna a 9-a, cu Soarele în Fecioară pe arcana Justiției și numărul de destin 9. Regele din Șaretă are misiunea de a deveni Înțelept, la fel ca Eremitul, pentru a putea înțelege modul de funcționare a dreptății divine și legea cauzalității. Abia atunci, Mercur-gândul de pe urmă îi revelează relația JUSTĂ cu soarta și modul în care poate depăși blocajele sisifice moștenite din trecut care paralizează  puterea de creație a Împărătesei. Când Șareta își asumă imaginea de sine ca Eremit, acesta o protejează prin sincronicități, prin PRIETENI providențiali care apar când are nevoie de ei, ca un adevărat părinte spiritual, și o îndrumă spre locurile și oamenii potriviți, în momentele potrivite.

15: PROVOCAREA – CASA AVERII

Diavolul, ultima redută din casa 2 a averii, îi testează STIMA DE SINE, valorile și dependențele, înclinate de Neptun cj Juno spre posesivitate, gelozie și auto-amăgire. Diavolul îi leagă și blochează prosperitatea până când înțelege și trece cu bine toate testele emoționale la care este expusă (furii, resentimente, tendințe de răzbunare, orgolii, frustrări…). Odată transformate în inGENIOzitate și creativitate îi poate aduce mult succes și bogăție, atât materială cât și spirituală pe calea vieții.

21: FINALUL. Lumea ei ideală unește casa familiei (4) cu casa iubirii, copiilor și creativității (5), unde descoperă, simte și se încredințează că energia iubirii de SINE este cel mai prețios capital cu care Împărăteasa creează spațiul sacru al căminului ei, pentru întreaga FAMILIE, un loc întru TOTul MAGIC, unde se dezvăluie începutul unei călătorii cu TOTul diferite, dincolo de limite, ancorată în profunzimile nopții primordiale eterne și luminată de flăcările pline de inspirație și farmec ale Lunii.

În concluzie, în PROCESUL DE REALIZARE A BUNĂSTARII MATERIALE:

3: spatiul de manifestare se deschide în casa partenerilor; relațiile parteneriale potrivite îi transformă personalitatea și pot scoate la suprafață calități și înțelegeri ascunse, pot duce la descoperirea unor domenii de activitate generatoare de prosperitate mai puțin explorate.

6: energia, impulsul creator care duce la împlinirea dorințelor de prosperitate materială depinde de capacitatea de adaptare, de flexibilitatea în fața destinului, de acceptarea plăților sortite și de renunțarea la prejudecățile și limitările mentale; toate acestea o vor conduce spre alegeri inspirate de suflet, de multe ori neconvenționale.

9: procesul materializării la timpul potrivit cu oameni potriviți în locul potrivit se finalizează atunci când Șaretei i se luminează imaginea de sine, i se clarifică locul și rolul pe care îl are de îndeplinit în Lumea personală, în casa FAMILIEI, a IUBIRII DE SINE, CREATIVITĂȚII și COPIILOR și își acceptă cu PERSEVERENȚĂ, RĂBDARE și seninătate feminitatea și responsabilitățile asumate ca mamă, în spiritul dreptății divine, cu empatie și compasiune pentru toți cei apropiați, rătăciți împreună pe oceanul furtunos al vieții, pe care are menirea să-i conducă spre orizonturi mai prietenoase și mai luminoase.

Șareta pornește la drum cu Împărăteasa la conducere (3) dar, trecând prin procesul transformator determinat de relația partenerială cu Îndrăgostitul (6), la un moment dat fuzionează  cu puterea Eremitului (9), capabil să finalizeze cu succes lungul traseu karmic repetitiv, probabil de mai multe vieți. Și MARE atenție la detalii, căci Îndrăgostitul este oglinda Eremitului, dar cu capul în jos, ca Spânzuratul de pe ascendentul Șaretei – 69! Și deci, descâlcirea NODULUI de pe arcana Îndrăgostitului, aflat între casele 8 și 9, în zodia de APĂ, simțitoare, a Racului, al cărui simbol este tocmai 69 și eliberarea din Casa Dumnezeu unde, de prea multă vreme, stă închisă Lilith, luna neagră, între zidurile dure de PIATRĂ, sunt piesele centrale, de REZISTENȚĂ, ale acestei întrupări! E nevoie ca Șareta să lase FEMEIA din Sine să SE simtă și SĂ simtă, să SE iubească și SĂ iubească, FĂRĂ FRICA DE A MAI FI RĂNITĂ, să fie profund conectată la corpul său, la ritmurile Naturii și ale Lunii pentru a putea manifesta apoi la exterior sub forma abundenței materiale toată acea abundență senzorială! Contemplarea dorințelor de manifestare lângă o APĂ poate descătușa imaginația și fantezia pentru a face procesul de materializare mai ușor. De asemenea să bea ZILNIC suficientă apă INFORMATĂ, păstrată eventual în sticle colorate, cu un cristal rotund de cuarț roz, cu frunze de busuioc, salvie, rozmarin…  și pahare cu mesaje emoționale înscrise pe ele alchimizează în corp simțirea cu gândirea. Iubirea de Sine e definită  în primul rând de ÎNCREDERE, SIGURANȚĂ, mulțumire, recunoștința de A FI pur și simplu într-un corp fizic și de absența ORICĂREI FRICI!